Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Cimitir pentru animale

Aprobat

In cazul in care proiectul va fi declarat castigator in urma votului, se va implementa in limita bugetului, locatia va fi stabilita in momentul implementarii.

Categorie
Amenajare de spații verzi, locuri de joacă și/sau spații publice
Inițiator proiect
Bob Diana Elena
Durata estimată de implementare
18 luni
Buget estimat
100.000 RON
Voturi din prima etapa
20

Distribuie proiectul

Facebook

Descriere proiect

Acest proiect a obtinut 20 voturi in prima etapa de votare.

Buna ziua
Imi doresc implementarea acestui proiect in orasul nostru sau imprejurimi aceasta fiind o necesitate pentru animalele de companie chiar in judetul nostru.
Este nevoie de un teren,locatia va trebui identificata si pusa la dispozitie de catre primarie.
Ideea este de a fi amenajat ca un parc verde,cu copacei ,cateva bancute, cu alei si zone parcelate pentru locul de veci al animalelor in functie de talia acestora. Gardulet sau pietre funerare de acelasi fel , puse la dispozitie astfel incat sa fie organizat cat mai frumos.
Este nevoie de o incapere in care vom pune la dispozitie modele de sicrie,piatra comemorativa,poze ceramice si cutii pentru cei incinerati. De un depozit frigorific pentru pastrarea animalului pana la inhumare, sau incinerare ,deasemenea o camera de 'ultim omagiu'. Luam in discutie si posibila amenajare pentru serviciul de incinerare iar aici stapanii animalelor pot opta pentru incinerare individuala sau la comun.Deasemenea in cimitir se vor amenaja casete-morminte din beton sau un zid cu sertare transparente unde acestia isi pot la alegere concesiona un loc pt prietenul lor incinerat.
Clientii pot beneficia si de servicii de transport(masina frigorifica)

Beneficiarii proiectului

Bob Diana Elena

Localizarea proiectului

Implicarea inițiatorului în proiect

Ma angajez sa ma ocup de proiect , de amenajare, aprovizionare servicii dar si de a contribui daca suma depaseste bugetul maxim

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile