Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Termeni și condiții de funcționare și utilizare a platformei gherla.decid.ro, aparținând Primăriei Municipiului Gherla .

DESPRE PLATFORMĂ

Platforma gherla.decid.ro reprezintă un serviciu online prin intermediul căruia cetățenii care locuiesc, muncesc sau studiază în Gherla  și au împlinit vârsta de cel puțin 16 ani au posibilitatea să decidă asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul Municipiului Gherla . Regulamentul procesului de bugetare participativă desfășurat de către Primăria Municipiului Gherla  poate fi consultat aici.

Platforma  gherla.decid.ro este disponibilă în format web, adaptată și pentru dispozitivele mobile.

ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE

Prin folosirea platformei gherla.decid.ro, acceptați și sunteți de acord să acceptaţi Termenii și condițiile de funcționare. Primăria Municipiului Gherla  poate să modifice Termenii și condițiile de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Prin continuarea folosirii platformei gherla.decid.ro sunteți de acord să acceptaţi acele schimbări, în cazul în care ele sunt efectuate.

În cadrul platformei gherla.decid.ro, termenii de mai jos au următoarea semnificație:

– Utilizator – orice persoană fizică care se înregistrează în platformă și accesează conținutul pus la dispoziţie de către gherla.decid.ro.

– Bugetare participativă – proces derulat de către Primăria Municipiului Gherla  prin intermediul platformei gherla.decid.ro prin care membrii comunității decid în mod direct asupra modului în care va fi cheltuită o parte din bugetul local.

– Proiect/inițiativă – propunere de realizare a unei investiții din bugetul local al municipiului Gherla  care îndeplinește criteriile stabilite în Regulamentul procesului de bugetare participativă care poate fi consultat aici şi este făcută de către cetățeni care locuiesc, muncesc, studiază în Gherla  și au împlinit vârsta de 16 ani.

LIMITAREA FOLOSIRII APLICAȚIEI

Platforma gherla.decid.ro este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani şi care locuiesc, muncesc sau studiază în Gherla . Platforma gherla.decid.ro  nu permite înregistrarea mai multor conturi aparținând aceleiași persoane.

CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Municipiului Gherla  atunci când folosiți platforma gherla.decid.ro este supusă Politicii de Confidențialitate a platformei gherla.decid.ro, ai cărei termeni sunt incluși în acești Termeni și condiții de funcționare. Platforma gherla.decid.ro stochează informații cu caracter personal (provenite din conturile prin care dumneavoastră vă autentificaţi pentru a avea acces la platformă (nume, prenume, e-mail, număr telefon, adresa, data nasterii).

Prin înregistrarea în vederea utilizării platformei și furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivoc ca platforma gherla.decid.ro să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.

Platforma gherla.decid.ro asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la platformă și/sau pentru utilizarea acesteia. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.

Platforma gherla.decid.ro prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptului la viața privată și a legislației în vigoare.

Platforma gherla.decid.ro nu își asumă răspunderea pentru exactitatea și corectitudinea datelor introduse de către dumneavoastră.

Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisă, fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată prin lege contravențional sau penal, după caz.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Primăria Municipiului Gherla  și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai platformei gherla.decid.ro , ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispoziție prin intermediul platformei sau paginilor de Social Media. gherla.decid.ro este protejată de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar gherla.decid.ro va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a platformei gherla.decid.ro va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Municipiului Gherla. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de platforma gherla.decid.ro nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei Municipiului Gherla.

Prin folosirea platformei gherla.decid.ro, sunteți de acord să nu încărcați, să nu postați, să nu trimiteți e-mail sau să nu transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație, sau să distorsioneze orice conținut asociat cu platforma gherla.decid.ro. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cu serverele sau rețelele ce au legătură cu platforma gherla.decid.ro sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu platforma gherla.decid.ro. De asemenea, sunteți de acord să nu:

pretindeți ca sunteți altă persoană în timp ce folosiți platforma gherla.decid.ro;
folosiți platforma gherla.decid.ro în scopuri ilegale;
revindeți sau exportați software-ul asociat cu platforma gherla.decid.ro.

gherla.decid.ro  nu promovează și nu recomandă sau nu tolerează folosirea platformei de pe dispozitivele mobile în timpul activităților care ar putea pune viața utilizatorilor în pericol, cum ar fi conducerea de vehicule. Sunteți de acord să nu utilizați platforma gherla.decid.ro  în timpul desfășurării unor astfel de activități; gherla.decid.ro nu este responsabilă pentru utilizarea aplicației în astfel de condiții, utilizarea se va realiza pe propria răspundere.

SITE-URI ALE ALTOR TERȚI

Platforma gherla.decid.ro poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu gherla.decid.ro.

Primăria Municipiului Gherla  nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de a onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.

COSTURILE DE UTILIZARE

Primăria Municipiului Gherla  vă pune la dispoziție platforma gherla.decid.ro în mod gratuit. Primăria Municipiului Gherla  nu este responsabilă de perceperea unor costuri suplimentare atunci când utilizați gherla.decid.ro. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca platforma gherla.decid.ro  să nu fie accesibilă în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea platformei gherla.decid.ro cu alte rețele străine. Posibilitatea de a folosi platforma gherla.decid.ro poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE

Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca gherla.decid.ro să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către gherla.decid.ro fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației platformei gherla.decid.ro.

GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE

Primăria Municipiului Gherla  furnizează platforma gherla.decid.ro ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Municipiului Gherla  nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune apărută în cadrul platformei gherla.decid.ro, orice defecțiune, întârziere sau întrerupere apărută în cadrul platformei gherla.decid.ro, orice pierdere sau defecțiune ce reiese din utilizarea platformei gherla.decid.ro, orice defectare a telefonului dumneavoastră mobil sau orice manieră de a utiliza platforma gherla.decid.ro de către utilizatorii acesteia. Primăria Municipiului Gherla  își rezervă dreptul de a furniza platforma gherla.decid.ro la discreția sa.

Primăria Municipiului Gherla , asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu platforma gherla.decid.ro, chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.

RECLAMAȚII

Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră și gherla.decid.ro  ce reies sau au legătură cu acești Termeni și condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legislația din România în vigoare.

FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS

Orice deviere în afara obiectului de activitate al platformei, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afișarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, vor fi sancționate prin cenzurarea afișării, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a utiliza platforma, prin blocarea IP-ului folosit.

Afișarea publică a propunerilor de proiecte se va face după un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la depunerea propunerilor de proiect, după moderare.

GENERALITĂȚI

În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, nu limitează, nu interpretează sau nu descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Municipiului Gherla  de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.

CONTACTAȚI-NE

În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și condiții de funcționare sau folosirea platformei, nu ezitați să ne contactați la telefon 0268211313 sau prin adresa de email primaria@gherla.ro.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile