Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Asigurare porți de acces și înălțarea gardului existent în Piața Agroalimentară Gherla, str. Trandafirilor

Respins

Propunerea de proiect nu este eligibilă, întrucât Municipiul Gherla are în derulare un proiect care vizeaza modernizare P-tei Agroalimentare . Potrivit regulamentului pentru bugetarea participativă la nivelul municipiului Gherla, anexa la HCL nr. 21/25.02.021, proiectul propus nu îndeplinește criteriile de eligibilitate deoarece vizează un spațiu public asupra căruia municipalitatea are în desfășurare un proiect.

Categorie
Amenajare de spații verzi, locuri de joacă și/sau spații publice
Inițiator proiect
Leontina Lobonțiu
Durata estimată de implementare
6 luni
Buget estimat
100.000 RON

Distribuie proiectul

Facebook

Descriere proiect

În calitate de comerciant care îmi desfășor activitatea în cadrul acestei Piețe Agroalimentare Gherla, vin cu propunerea de montare porți de acces , precum și de înălțare a gardului existent, în vederea îmbunătățirii condițiilor de desfășurare a activităților comerciale, cât și a aspectului estetic, pentru a putea închide piața după programul de funcționare, întrucât aceasta nu este un spațiu de joacă sau de recreere.
Având în vedere că este domeniu public, în care accesul este liber, după programul de funcționare piața este străbătută de locuitori care lasă mizerie, pe timpul verii persoanele fără adăpost se ascund și dorm în mese, lăsând în urma lor o mizerie de nedescris, este distrus mobilierul existent- mese pe care atât noi comercianții, cât și producătorii ne desfășurăm activitatea zilnic.
Pe timpul nopții, se adună tineri care fac gălăgie, consumă băuturi alcoolice, își fac nevoile fiziologice printre mese, lasă mizerie, vandalizează mesele, de cele mai multe ori folosesc spațiul din piața pentru a se juca fotbal sau parca mașina.
Consider că acest proiect este necesar atât pentru asigurarea funcționalității corespunzătoare a pieței, igiena spațiului, cât și îmbunătățirea condițiilor de desfășurare a activităților de comercializare a produselor agroalimentare.

Beneficiarii proiectului

Producătorii și comercianții care își desfășoară activitatea de comercializare în cadrul pieței
Locuitorii municipiului Gherla
Municipiul Gherla

Localizarea proiectului

Implicarea inițiatorului în proiect

Suport și idei

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile