Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Reabilitarea și Modernizarea străzii IZVORULUI (tronson pădure)

Respins

Propunerea de proiect nu este eligibilă, întrucât Municipiul Gherla are în derulare un proiect ,,Construire Parc de agrement 1 Mai, Municipiul Gherla, județul Cluj”, acest proiect cuprinde și zona menționată de dumneavoastră. Potrivit regulamentului pentru bugetarea participativă la nivelul municipiului Gherla, anexa la HCL nr. 21/25.02.021, proiectul propus nu îndeplinește criteriile de eligibilitate deoarece vizează un spațiu public asupra căruia municipalitatea are în desfășurare un proiect.

Categorie
Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației
Inițiator proiect
Otto Norbert Horvath
Durata estimată de implementare
12 luni
Buget estimat
125.000 RON

Distribuie proiectul

Facebook

Descriere proiect

Reabilitarea și Modernizarea străzii IZVORULUI – din dreptul imobilului situat sub nr. 46, adiacentă cu Cimitirul Cultului Adventist, Cimitirul Cultului Penticostal și Baptist și cu prelungire la luminișul de la cărămidărie, în zona denumită Epreskert

Obiectivul general: crearea condițiilor de accesibilitate și mobilitate, pietonală și rutieră în zona cimitirelor cultelor neoprotestante, cât și facilitarea accesului către pădurea Brădet și promovarea importanței pentru creșterea calității vieții a activităților recreative, turistice și sportive în natură pentru toate categoriile de persoane.

Obiectivul specific: fluidizarea și facilitarea traficului pietonal și rutier pe inelul principal de circulație care asigură accesibilitatea în zona de acțiune urbană a cimitirelor neoprotestante și a locurilor de recreere din pădurea Brădet din Municipiul Gherla, prin reabilizarea și modernizarea străzii Izvorului, tronson pădure.

Grupul țintă : cetățenii care sunt participanți la traficul de pe strada amintită și care vor putea beneficia de fluidizarea și ușurarea traficului, creșterea siguranței de transport și a confortului pe porțiunile de pantă a traseului.

Proiectul presupune:
- reabilitarea și modernizarea străzii/ suprafeței de acces pe o lungime estimativă de 250 metri (la nivel de pietruire/macadam), la cimitire și către luminișul de la cărămidărie, în zona denumită Epreskert, cu destinație carosabilă și pietonală;
- protejarea cadrului natural prin crearea unei centuri verzi, plantarea de mini-brazi de-a lungul drumului.

Beneficiarii proiectului

- Estimativ 1000 de locuitori din Zona de Acţiune Urbană a Municipiului Gherla: membrii cultelor neoprotestante cât și aparținătorii lor, pietoni, (inclusiv pietoni – persoane cu dizabilităţi), biciclişti, șoferii care vor participa în totalitatea lor la traficul pe ”aleea cimitirului” reabilitată, strada Izvorului - din dreptul imobilului situat sub nr. 46;
- toate categoriile de persoanele doritoare de recreere în natură

Localizarea proiectului

Implicarea inițiatorului în proiect

Atragerea cofinanțării suplimentare necesare implementării proiectului.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile