Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Instalarea de panouri digitale in Municipiul Gherla

Aprobat

In cazul in care proiectul va fi declarat castigator in urma votului, se va implementa in limita bugetului, locatia va fi stabilita in momentul implementarii.

Categorie
Infrastructură culturală și/sau sportivă
Inițiator proiect
Eniko Balazs Becsi
Durata estimată de implementare
4 luni
Buget estimat
100.000 RON
Voturi din prima etapa
21

Distribuie proiectul

Facebook

Descriere proiect

Acest proiect a obtinut 21 voturi in prima etapa de votare.

Apariția si raspandirea panourilor digitale in municipiul nostru ar poate insemna o nouă etapă calitativa in viața communitatii. Aceste produse digitale nu sunt doar suprafețe publicitare, pot fi si focare ale vietii colective. Panourile digitale avand o vasta gama de scenarii pot oferi referinte la zi despre proiecte comunitare (informații locale, zilnice, de interes comunitar).
Este foarte important și din punct de vedere al ridicarii nivelului calitativ al turismului, deoarece cei care vizitează orasul nostru nu au unde accesa informații despre oraș. Este important și pentru confortul locuitorilor orașului, avand un loc unde pot accesta informatii despre oraș, hărți, și puncte istorice. prin aceste instrumente cu o performanta excelenta de afisare.

Caracterul novator
Comunicare digitală excelentă, performanta excelenta de afisare. Oferă o abordare modernă în relationarea cu comunitatea locală, cu turiști, oameni de afaceri sau oaspeti ai orasului, oferind intodeauna informatii la zi.

Suprafață publicitară
Proiectate pentu publicitate inovatoare aceste panourile digitale de afişare oferă multiple funcţii promoţionale, în diverse formate media prin posibilitatea proiectarii pozelor, animațiilor și filmurilor de scurt metraj. Apariția alternativă a reclamelor atrage atenția pietonilor. Indiferent de categoria de vârstă este o cale modernă și interactivă de a accesa informații de interes public.

Reper comunitar
Amplasate in locurile strategice ale orașului poate deveni un forum comunitar. Cu ajutorul acestora se pot transmite informații locuitorilor municipiului și turiștilor printr-un mod modern și inovator.
Sustenabilitate
Prin aparitia posibilitatii transmiterii în forma digitală a informațiilor scad costurile de printare și de propagare. Prin acest mod dinamic, rapid, eficient și creativ se pot realiza schimbari calitative in diseminarea informatiilor la nivelul municipiului.
Pe de altă parte este o metoda de a dezvolta simtul si responsabilitatea communitara , posibilitatea cunoasterii micilor comunitati care exista si activeaza in municipiu, deoarece in grupul de muncă care se ocupă de transpunerea informațiilor pe aceste panouri pot fi reprezentate eceste mici identitati. Astfel prin forță comnună putem promova orașul. De asemenea această platformă ar putea fi locul ideal pentru a promova si specificul regiunii in care se afla Gherla.

Beneficiarii proiectului

Beneficiarii directi vor fii locuitorii Municilipului Gherla si turisti care viziteaza orasul nostru

Localizarea proiectului

Implicarea inițiatorului în proiect

Initiatorii impreuna cu reprezentatii intitutiilor din oras si diferite personalitati din municipiul vor intocmi continuturile care vor fii afisate pe aceste panouri. De asemenea se vor ocupa de acutalizarea acestor informatii

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile