Proiecte iniţiate de locuitorii Municipiului Gherla

Widget: header-top-right

Amenajarea unui spatiu dedicat evenimentelor in aer liber

Respins

Propunerea de proiect nu este eligibilă pentru zona menționată, întrucât Municipiul Gherla a predat amplasamentul către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în vederea realizării, prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A. a două obiective și anume Proiect tip ,,Construire creșă mică” și Proiect tip - „Bazin de înot didactic”, proiecte aflate în derulare. Potrivit regulamentului pentru bugetarea participativă la nivelul municipiului Gherla, anexa la HCL nr. 21/25.02.021, proiectul propus nu îndeplinește criteriile de eligibilitate deoarece vizează un spațiu public asupra căruia municipalitatea are în desfășurare un proiect.

Categorie
Infrastructură culturală și/sau sportivă
Inițiator proiect
Akos Szegedi
Durata estimată de implementare
6 luni
Buget estimat
100.000 RON

Distribuie proiectul

Facebook

Descriere proiect

Prin acest proiect mă refer la un spațiu disponibil atât primăriei cât și cetățenilor gherleni pentru desfășurarea activităților/evenimetelor culturale-artistice, cum ar fi:
- Concerte
- Petreceri în aer liber
- Serbări
- Prezentări de produse
- Aniversări
- Târg de Crăciun, etc.

Localizarea proiectului: Terenul mic de fotbal din spatele Stadionului Olimpia, Gherla. Un teren aproximativ de 7800 mp.

Câteva aspecte tehnice ale proiectului ar include de exemplu, o scenă fixă de dimensiuni medii, spațiu sanitar necesar, spațiu verde pe marginea terenului, spațiu util betonat/pavat, scaune mobile, decorațiuni luminoase, sursă electrică în mai multe zone.

De ce această zonă?
1. Evităm blocarea drumurilor publice.
2. Evităm deranjul creat de sunetul mare.
3. Este o zonă spațioasă și marginală, dar în același timp există și sursă electrică necesară în această zonă.

Beneficiarii proiectului

Primăria Municipiului Gherla, cetățenii gherleni.

Localizarea proiectului

Implicarea inițiatorului în proiect

Suport si idei pana la finalizarea proiectului.

Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, ceea ce ne permite să ne analizăm preferințele și să vă propunem servicii personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Modifica setarile